Informacije
GLOG CVIJET I LIST
GLOG CVIJET I LIST
Opis: GLOG CVIJET I LISTOVI (Crataegi summitates ) Ljekovito djelovanje: U pučkoj medicini spominje se upotreba gloga kao sredstva protiv srčanih poteškoća što su tek u 19. stoljeću pobliže istražili i potvrdili francuski i engleski liječnici. Homeopatija je vršila vrijedne predradnje, no tek je 1924. godine tinktura od svježih plodova gloga uvrštena u homeopatsku knjigu lijekova W. Schwabea. Nakon toga je slijedio čitav niz sustavnih istraživanja a rezultat je potvrdio da je glog zaista jedna od najvrednijih ljekovitih biljaka za srce. Glog jača i regulira rad srca. Treba imati u vidu činjenicu da je glog odličan regulator krvnog tlaka, koji može ne samo sniziti povećani krvni tlak, nego i povisiti preniski krvni tlak kod slabih srčanih mišića, što je slično djelovanju imele. Glog je vrlo dobar u liječenju oštećenja i upale srčanog mišića u starosti, kod ovapnjenja žila (ateroskleroza) te kod nervoznih srčanih smetnji. Ako se pravovremeno primijeni liječenje i promijeni način života (nebiološka ishrana, preopterećenost radom, velika žurba, strahovanja, alkohol i pušenje) glog može liječiti tako mnogo spominjanu menadžersku bolest sa svim njezinim smetnjama funkcije srca. Osim toga, kod liječenja glogom dolazi do općenitog umirenja, živčanog sustava, smanjenja stresa i boljeg spavanja. Glog sadrži flavonoide (viteksinramnozid), oligomerni procijanidin. Poboljšava prokrvljenost srčanog mišića, vazodilatator, jača stijenke krvnih žila. Daje se kod slabosti miokarda (srčanog mišića), osjećaja pritiska i stezanja oko srca, klimakteričnih smetnji. Djeluje smirujuće. Način pripreme Glog: 2 žličice preliti s 2 dcl prokuhane i malo ohlađene vode, pustiti da odstoji poklopljeno 20 minuta uz povremeno miješanje, zatim procijediti.
Količina: 50g ; 100gCijena: 11kn ; 22kn
Narudžba

Upit za proizvod - GLOG CVIJET I LIST

Odabrane vrste ljekovitog bilja možete naručiti na info@kucacajamakarska.com ili bilo.idro@yahoo.com ili
direktnim pozivom na 00 385 21 612-455 te na broj mobilnog telefona 00 385 91 720 5718. E-mailovi se pregledavaju svaki dan po 2-3 puta. Na sve poruke šaljemo odgovor.

U e-mail narudžbu morate staviti:
naziv ljekovitog bilja, količinu (npr. 50g, 100g, 150g..)
Vaše ime i prezime, adresu za dostavu i broj mobitela (potrebno za plaćanje pouzećem). Mi ćemo vas kontaktirati i dogovoriti detalje ukoliko bude nejasnoća.

Dostavu vršimo preko OVERSEAS EXPRESS-a
- Brza dostava "od vrata do vrata" za 20 Kn
- Plaćanje pouzećem
- Za pošiljke veće vrijednosti od 250,00 kn dostava je besplatna.

Za narudžbe pravnih osoba molimo sve podatke o firmi i načinu dostave. Molimo Vas da nas kontaktirate e-mailom ili na tel 021 612-455 / 091 720 5718 gdje se možete detaljnije informirati o uvijetima naručivanja i popustima koje pravnim osobama odobravamo.
Ostalo ljekovito bilje