Informacije
LIPA CVIJET
LIPA CVIJET
Opis: Lipa (lat.: Tilia, drugi nazivi: lipac, lipolist, lipa velelista, zimska lipa )Lipov cvijet liječi prehladu i organe za disanje. Tjera znoj i urin, pospješuje stolicu. Liječi trajan kronični kašalj, bolove kod mokrenja, čisti krv. Liječi živce od uzbuđenja i umora. Lipa sadrži eterično ulje, glikozid, šećer, tanin, hesperedin, gume, sluzi, smole i drugih tvari. Ako se bolesnik odluči da pije dnevno litru lipovog čaja - čisti mjehur, umiruje živce, lijek je protiv bubrežnih kamenaca i protiv znojenja. Svejedno je da li čaj pijemo ili ga upotrebljavamo za kupelj. U tom slučaju čiste se pore kože, čaj probija kroz kožu i liječi. Način pripreme: 2 žličice cvijeta lipe preliti s 2 dcl kipuće vode, pustiti da odstoji poklopljeno 15 minuta uz povremeno miješanje, zatim procijediti.
Količina: 50 gCijena: 16 kn
Narudžba

Upit za proizvod - LIPA CVIJET

Odabrane vrste čajeva možete naručiti na info@kucacajamakarska.com ili bilo.idro@yahoo.com ili
direktnim pozivom na 00 385 21 612-455. E-mailovi se pregledavaju svaki dan po 2-3 puta. Na sve poruke šaljemo odgovor.

U e-mail narudžbu morate staviti:
naziv čaja, količinu (npr. 50g, 100g, 150g..)
Vaše ime i prezime, adresu za dostavu i broj mobitela (potrebno za plaćanje pouzećem). Mi ćemo vas kontaktirati i dogovoriti detalje ukoliko bude nejasnoća.

Za narudžbu malih količina (do 250g čaja) može se zatražiti ponuda-predračun za avansno plaćanje, jer će se isporuka izvršiti putem Hrvatske pošte. Cijena dostave se obično kreće oko 10kn. Za narudžbe veće vrijednosti odobravamo poseban popust.

Za narudžbe pravnih osoba molimo sve podatke o firmi i načinu dostave. Molimo Vas da nas kontaktirate e-mailom ili na tel 021 612-455 gdje se možete detaljnije informirati o uvijetima naručivanja i popustima koje pravnim osobama odobravamo.
Ostalo ljekovito bilje