Mrežnu prodaju obavlja Priroda Daje d.o.o. Zrinsko Frankopanska 24, 21300 Makarska
e-adresa: info@kucacajamakarska.com

U smislu općih uvjeta prodaje, kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda putem mrežne stranice.

Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje kupac izjavljuje da su svi podatci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, da je ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke pri naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem mrežne knjižare.

Ugovor o narudžbi u ime maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, dok djelomično poslovno sposobne osobe mogu ugovor sklopiti samo uz suglasnost zakonskoga zastupnika.

Proizvodi se naručuju odabirom izdanja iz ponude mrežne trgovine, registracijom i potvrdom narudžbe.

Mogućnost slanja u zemlje EU uz plaćanje po ponudi. Za sve informacije možete nas kontaktirati na e-mail: info@kucacajamakarska.com

ODBIJANJE PREUZIMANJA PAKETA

U slučaju da Kupac naruči Proizvod i odbije ga primiti, odnosno platiti pouzećem Kupac je dužan platiti trošak dostave i trošak povrata slanja pošiljke u iznosu od 64 kn na iban HR3123400091111086268 Prodavatelja.
Ukoliko Kupac ne uplati navedene troškove Prodavatelj ima pravo podići sudsku tužbu prema zakonu.
Kupac svojom narudžbom daje suglasnost o navedenom.

REKLAMACIJE

Ako ustanovite prilikom prve uporabe da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili da niste njime zadovoljni, molimo Vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na info@kucacajamakarska.com, telefonski broj 021/ 473-562 ili preko društvenih mreža.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije te temeljem Vašeg opisa informaciju može li se proizvod zamijeniti za novi, može li se za proizvod dobiti povrat novca ili je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.

U slučajevima kad se proizvod može zamijeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na našu adresu.

Kad proizvod stigne na našu adresu, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 021/ 473-562 ili e-mailom na info@kucacajamakarska.com

Ako je pošiljka oštećena u transportu molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje naručenih proizvoda za dostavu u Hrvatskoj moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • plaćanje pouzećem pri preuzimanju, dakle iznos narudžbe se plaća kuriru
  • kreditnom ili debitnom karticom koje su navedene na mrežnoj stranici Kuće Čaja Makarska (https://www.kucacajamakarska.com)

Nakon primitka narudžbe Priroda Daje d.o.o.o tome će elektroničkom poštom obavijestiti kupca.

Pri plaćanju kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim kad Priroda Daje d.o.o. dobije potvrdu autorizacije kartice kupca na iznos narudžbe.

Kupac elektroničkom poštom dobiva dvije obavijesti:

  • Prvu obavijest kupac dobiva putem bankovnoga sustava CorvusPay kao potvrdu o iznosu rezerviranom za autorizaciju.

Ako Priroda Daje d.o.o.ne može isporučiti naručeno, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća kupcu nakon mjesec dana od primitka narudžbe i rezerviranja iznosa za naplatu.

Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Priroda Daje d.o.o.je dužan je obavijestiti kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojemu je proizvod dobavljiv.

Ako je za narudžbu izdanja kao način plaćanja odabrano e-bankarstvo, Priroda Daje d.o.o.se rezervirati proizvod u trajanju od 8 radnih dana.

Nakon isteka toga roka  Priroda Daje d.o.o.ne jamči raspoloživost proizvoda.

Kupcu pripadaju sva prava prema Zakonu o zaštiti potrošača

NAČINI ISPORUKE

Isporuka se obavlja preko GLS kurirske službe

Troškovi isporuke za RH:

  • za paket iznosa ispod 299 kn dostava je 32 kn
  • besplatna dostava za sve narudžbe veće od 299 kn

Sva se plaćanja obavljaju u hrvatskim kunama (HRK).

Pri plaćanju kreditnom karticom, e-bankarstvom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Priroda Daje d.o.o.se obvezuje osigurati zaštitu osobnih podataka kupaca tako što prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjavanje naših obveza. Svi podatci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Priroda Daje d.o.o.jamči sigurnost osobnih podataka prema propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka.